OVAKVOG LUKU JOŠ NISTE VIDJELI: Modrić fantastčno spustio Diego Simeoneu!

FOTO:

Opće je poznato kako se Atletico i Real ne podnose previše. To je više puta znao pokazati Diego Simeone, ludi i pomalo čudni trener Atletico Madrida. No, sada mu je najbolji igrač svijeta lansirao fantastični protunapad jer je očito i njemu dosta njegovog ‘pametovanja’.

Diego se u posljednjim mjesecima ponašao kao tipični Francuz koji smatra kako su njegovi najbolji. Ali, radilo se o tome da je Simeone pokušao ‘gurati’ svog voljenog Griezmanna kako bi ovaj osvojio Zlatnu loptu. Srećom, to mu nije pošlo za ruku, a sada je dobio sjajnu opasku od strane Modrića.

“Smeta me što ima stalnu potrebu omalovažavati Real Madrid i njegove igrače. Koristi svaku priliku da insinuira nečasne radnje koje bi, kao, imale objašnjavati Realove uspjehe, na štetu drugih”, rekao je Modrić, koji je tako oduševio navijače Real Madrida. Podsjetimo, Luka je bio poprilično razočaran zbog nedolaska Messija i Ronalda, a u vezi toga je također dao sjajan komentar:

“Njihov nedolazak nije logičan. Ispada da trofeji imaju važnost i vrijednost samo kada ih oni dobiju. Nije to fer ni prema kolegama igračima, ni prema glasačima koji su deset godina njih proglašavali najboljima, a ni prema nogometu i navijačima. Ronaldo i Messi dva su fenomena, iznad svih po kvalitetama. Ali ovdje je riječ o sezonskom učinku i valjda nešto znači to što su isti rezultati glasanja kod izbornika, trenera, igrača, legendi nogometa, novinara i navijača. Ili su oni svi u zabludi? Ako ćemo glasati o kvaliteti igrača, onda treba dati sve trofeje Messiju i Ronaldu dok god budu igrali i ukinuti bilo kakve izbore.”

Izgleda kako je mnogima teško pala činjenica da je Hrvat na vrhu svijeta. Neka pati koga smeta…

MAGIJA PRED VLASTITIM NAVIJAČIMA: POGLEDAJTE MAGIČNI TRENUTAK MODRIĆA NA DANAŠNJOJ UTAKMICI!

BREAKING NEWS: Predsjednik Dinama otkrio da Modri idu u izgradnju stadiona!

Komentari

komentara

« Povratak