OVO ĆE ODJEKNUTI: Da Hajduk ima Zdravka Mamića – igrali bi Ligu prvaka 10 godina zaredom!

FOTO:

Bivši HRT-ov komentator prokomentirao je u Podcast Inkubatoru aktualnosti iz svijeta sporta.

Ovo će odjeknuti!

Bivši HRT-ov komentator Drago Ćosić gostovao je u Podcast Inkubatoru. Ćosić je iskerno progovorio o aktualnostima  vezanim uz hrvatski i strani sport.

Jedna od tema koja će svakako odjeknuti u medijima je Hajduk. Ćosić tako smatra da bi splitskom velikanu dobro došla osoba poput Zdravka Mamića, naravno u nogometnom aspektu.

„Glavni problem Hajduka je u nekonzistentnom vođenju. Da Hajduk ima Zdravka Mamića, govorim samo o nogometnom aspektu, čovjeka koji ima viziju, Hajduk bi igrao Ligu prvaka deset godina zaredom. Zbog navijača, atmosfere, svega. Jednog takvog vizionara, čovjeka koji je imao i ovlasti jer na ovaj način na koji se Hajduk vodi u zadnjih 15 godina se pokazuje iz godine u godinu da to nije dobar model i da to ne može funkcionirati, ali oni ga uporno guraju i ne znam gdje je kraj.“

Ćosić nema posve negativnu sliku Zdravka Mamića:

„Nisam tako negativan prema Zdravku. Pustimo sad ovaj dio koji je sud utvrdio, ali da je on imao viziju na koji način razvijati Dinamovu školu, klub, da je prepoznavao i uzimao na vrijeme mlade talente i da je dao ogroman doprinos uspjesima reprezentacije, ja sam apsolutno za taj dio, držim mu fige i hvala mu na tome definitivno.”

Komentari

komentara

« Povratak