OVO JE URNEBESNO: NAVIJAČI HAJDUKA DOBILI PRIJETNJE IZ REPUBLIKE SRPSKE ZBOG UKRADENE ZASTAVE

FOTO:

Derbi Hajduka i Dinama u kojem su dva najveća hrvatska kluba u remiju 1:1 podijelili bodove je obilježilo i divljanje navijača. Osim što su gorjele sjedalice na tribini na kojoj su bili gostujući, ali i na onoj gdje su bili domaći navijači, fanovi splitskog sastava priredili su i šou s paljenjem zastava suparničkih navijačkih skupina.

Osim Dinamovih, paljene su i zastave s grbovima iz Srbije, Engleske, Irske i drugih zemalja. Srpski Kurir ranije se u tekstu ‘Skandal u Splitu: Hrvatski navijači palili srpske zastave‘ zgražao nad paljenjem zastava koje su pripadale srpskim navijačima.

Naveli su kako je na jednoj zapaljenoj zastavi ćirilicom bilo ispisano ‘Grobari Prnjavor‘, a na drugoj ‘Omarska‘, dok je na trećoj latinicom pisalo ‘Dablin‘. Nakon najvećeg hrvatskog derbija o svemu se oglasio i FK Omarska čija se zastava našla među ‘stradalima‘ u Splitu.

“Naša velika zastava na kojoj je pisalo Omarska, duga preko 20 metara je jedno vrijeme bila izložena na ogradi stadiona. Par dana nakon susreta sa Sutjeskom primjećeno je da zastave nema. Kako su je mnogi nosili na razne utakmice, mislili smo da je kod nekoga i da će je vratiti, ali večeras se pojavljuje snimka kako su paljene zastave na utakmicei Hajduk – Dinamo u Splitu, a među njima je zapaljena i naša zastava”, priopćila je Omarska na Facebooku pa dodala:

“Međunarodni skandal koji će u narednim danima imati svoj epilog. Dolazi nam mnogo upita i smatrali smo da nam je dužnost da vas obavijestimo”, priopćili su iz srpskog kluba.

Komentari

komentara

« Povratak