OVO NISMO OČEKIVALI: Je li stožerni hrvatski reprezentativac ovim potezom otpisao igranje za Vatrene?

FOTO:

Poznati hrvatski reprezentativac te član talijanskog AC Milana, Ante Rebić, pri završetku europskog prvenstva iznenada se odlučio obračunati s nekoliko osoba.

Ante je tako poslao putem Instagrama poruke izborniku Daliću te dvojcu Prosinečkom i Samovojski. No, vrlo brzo izbrisao je te ‘priče’ sa svog Instagrama te je ubrzo čak izbrisao svoj profil. No, Rebić se danas vratio s jednom velikom promjenom kako prenosi net.hr.

Jedan detalj na tom profilu koji posebno zapinje za oko je da sad Rebić u opisu ima samo da je igrač Milana, dok je podatak da igra za hrvatsku nogometnu reprezentaciju – izbrisao.

Prije dva tjedna održan je navodno sastanak hrvatskih reprezentativaca i Zlatka Dalića. Jedna od tema navodnog sastanka bio je i Ante Rebić, koji je prešao granicu na Instagramu i narušio Dalićev autoritet.

“Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite”, javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Podsjetimo, ovim si je riječima na Instagramu Rebić zagorčao sudbinu nakon loše odigranog Europskog prvenstva.

“Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’ činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje – emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska”, stajalo je to na Instagram-storyju Ante Rebića, kojeg je kasnije izbrisao.

Komentari

komentara

« Povratak