OVO NISU ISTINE: Inter stopirao transfer Brozovića! Razlog je nevjerojatan…

FOTO:

Transfer Marcela Brozovića iz milanskog Intera u Al Nassr je zaustavljen! Sky Italia i Gianluca Di Marzio javljaju da je Inter blokirao posao nakon što su od Saudijaca dobili službenu ponudu od 15 milijuna eura na ime odštete, prenose Sportske novosti.

Točnije, službena saudijska ponuda Interu glasi – 13 milijuna eura odmah plus još dva kroz dodatne bonuse.

Podsjetimo, bilo je navodno dogovoreno da Al Nassr uplati Interu 23 milijuna eura za odištetu, nakon čega su Saudijci s Brozovićem uspjeli isposlovati trogodišnji ugovor na 100 milijuna eura. No, čini se da je službena ponuda za klub bila nešto manja pa je posao zaustavljen na dan kad je Brozović trebao biti na liječničkom pregledu i potpisati ugovor.

Saga oko Brozovićevog odlaska u Saudijsku Arabiju je ovako dobila novi nastavak. Od kada se pojavila informacija o zanimanju kluba Cristiana Ronalda za angažmanom Vatrenog, javljale su se brojne informacije oko tog posla, a sam Brozović je igrao zanimljivu igru u pregovorima. On je želio otići u Barcelonu koja je pokazala zanimanje za njega što mu je pomoglo u licitiranju sa Saudijcima.

Talijanski mediji su pisali kako su predstavnici Al Nassra jučer došli do Brozovića na pregovore te da ih on nije želio osobno primiti nego je poslao svojeg predstavnika da ga zastupa. U jednom trenutku je izgledalo kako neće doći do dogovora jer je Hrvat podigao svoje financijske zahtjeve. Naime, Saudijci su prvotno ponudili plaću od 40 milijuna eura za dvije sezone, on je tražio više i na kraju dobio 100 milijuna na tri godine vjernosti.

Komentari

komentara

« Povratak