OVO SE TEŠKO ODBIJA: Dinamo zbog Bakrara u Istru šalje čak tri igrača!

FOTO:

Prema posljednjim medijskim izvještajima, Monsef Bakrar će uskoro i službeno postati igrač zagrebačkog Dinama. Istra će itekako dobro proći u ovom dealu.

Naime, Germanijak.hr piše kako će Dinamo ovog Alžirca dovesti na posudbu koju će platiti 400 tisuća eura te još dodatnih 1.1 milijuna eura ako ga otkupe sljedećeg ljeta. No, to nije sve!

Isti izvor tvrdi kako će Istra na posudbu iz Dinama dovesti čak tri vrlo zanimljiva igrača, a to su: Marko Brkljača, Gabriel Rukavina i Fran Topić. Radi se o dosadašnjim juniorima Dinama kojima je itekako potrebna minutaža u prvoj ligi, a Igor Bišćan im to ne može garantirati na početku nove sezone.

Brkljača je prošle sezone bio na posudbu u drugoligašu Dubravi gdje je upisao 11 nastupa. Potonji dvojac je bio sa seniorima pod Igorom Bišćanom; Topić je čak skupio devet nastupa u HNL-u, no kako se osim Bakrara u modroj svlačionici očekuje i Matija Frigan iz Rijeke, posudba mu je idealna za skupljanje minutaže.

U svakom slučaju pronađen je zajednički jezik Istre i Dinama oko alžirskog napadača koji će u ponedjeljak odraditi liječnički pregled u Zagrebu…

Komentari

komentara

« Povratak