OVO STVARNO NIJE POTREBNO: Navijači Rijeke poslali ružnu poruku Livaji…

FOTO:

Do utakmice protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija ostalo je točno tjedan dana, ali mi uoči utakmice godine pričamo o skandalu koji se dogodio u Rijeci tijekom treninga reprezentacije gdje se Marko Livaja obračunao s nekim navijačima.

Jučer je zbog toga igrač Hajduka odlučio napustiti reprezentaciju, a neki mediji pisali su kako je otišao jer nije naišao na podršku iz reprezentacije. A sada se sukob nastavio i po društvenim mrežama s obzirom da su navijači Rijeke poslali poruku zvijezdi Hajduka.

Naime, Armada je putem svoje Facebook stranice objavila fotografiju poruke koju su podigli na utakmici Hrvatske “Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše” te ispod nje statusom poručili: “Gubo, odlazi!” uz oznaku “prgava familija”, što je službeni slogan Hajduka. Iako Livaja nije imenovan, jasno je da se ovo odnosi na njega.

Kako piše Index.hr, oni ne podnose Livaju jer je simbol Hajduka, omraženog rivala Riječana. Livaja je prošle godine tijekom derbija na Rujevici gol Hajduka slavio provocirajući Armadu.

Riječani mu zamjeraju i ono za što Livaja nije kriv: demoliranje istočne tribine Rujevice, koje je izvela Torcida na nedavnom finalu Kupa. No, za napad na njega izabrali su trening reprezentacije Hrvatske. Nakon što je neko vrijeme trpio povike s tribina, napadač Hajduka i Hrvatske zaletio se prema ogradi, popeo na nju te se verbalno obračunao s onima koji su ga vrijeđali.

Komentari

komentara

« Povratak