PA ŠTO RADI OVAJ SUDAC? Pogledajte kako je na sramotan način zeznuo Atalantu!

FOTO:

Atalanta je prošle sezone došla do četvrtfinala Lige prvaka, ali ove sezone pali su na prvoj stepenici. Jednostavno, Real Madrid bio je prejak.

U prvoj utakmici Real Madrid slavio je 0:1 kao gost da bi večeras upisali uvjerljiviju pobjedu protiv Atalante 3:1. No, i u ovoj utakmici ima kontroverzne situacije. Podsjetimo, u prvoj utakmici svi se sjećaju kontroverznog crvenog kartona za igrača Atalante. Talijani su rigali vatru tijekom ali i nakon utakmice kako su oštećeni. No, ‘Kraljevi’ su ipak došli do pobjede pred kraj susreta.

A sada se nizozemski sudac, Danny Makkelie, pobrinuo za nevjerojatnu odluku u prvom dijelu dvoboja između Real Madrida i Atalante.

Naime, na ekranu smo vidjeli vrijeme 44:59, a glavni sudac utakmice dao je znak za kraj prvog poluvremena! I da stvar bude gora, Atalanta je imala priliku preko Muriela koji se trebao sjuriti pred vratarom Courtoisem, ali do toga ipak nije došlo.

Odmah po sučevom zviždeku na Twitteru se moglo vidjeti na tisuće ljutitih komentara kako je sudac ‘opet’ pomogao Real Madridu. Liga prvaka je zaista posebna…

Komentari

komentara

« Povratak