Pochettino od uprave PSG-a zatražio pojačanje vrijedno 75 milijuna eura!?

FOTO:

Mauricio Pochettino nedavno je preuzeo kormilo moćnog Paris Saint-Germaina. Čini se kako argentinski strateg ima jasnu viziju momčadi koju želi voditi.

Skroman zahtjev Pochettina

Novi šef momčadi PSG-a, Mauricio Pochettino, počeo je s provođenjem svoje vizije. Kako pišu francuski mediji, uz podršku bogatih šeika, u čijem je vlasništvu PSG, Poch lagano traži potencijalna pojačanja za već ionako moćnu momčad.

Pochettino tako ne zahtjeva pojačanja u aktualnom siječanjskom prijelaznom roku, ali je za ljeto zatražio zvijezdu Manchester Uniteda, Paula Pogbu.

Kako pak piše Sky Sports, za razliku od proteklih godina, Pogba bi ovo ljeto ipak mogao napustiti „crvene vragove“ i vratiti se u domovinu. Proteklih je prijelaznih rokova povezivan s Realom, Barcom i Juventusom no trenutno je u Europi malo klubova koji si ga financijski mogu priuštiti. Prije svega, za kupovinu Pogbe treba izdvojiti minimalno 75 milijun eura, a nije zanemariva ni njegova godišnja plaća. Naime, u Unitedu trenutno zarađuje oko 14 milijuna eura godišnje.

Osim Pogbe, Pochettino je navodno zainteresiran i za Christiana Eriksena i Delea Allija.

Komentari

komentara

« Povratak