PONEDJELJAK JE DAN ODLUKE: Ove dvije reprezentacije se bore za odlazak na Euro!

FOTO:

I danas su nastavljene preostale kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo. Vidjeli smo jake okršaje u skupinama C, E i H.

U skupini C već se zna da Engleska ide na Euro kao prvoplasirana dok se za drugo mjesto bore Italija i Ukrajina. Upravo će te dvije reprezentacije igrati odlučujuću utakmicu u ponedjeljak, točnije u Leverkusenu. A vatreno je i u skupini E gdje je Albanija potvrdila svoj drugi odlazak na Euro.

U posljednjem kolu Češka samo ne smije izgubiti kod kuće protiv Moldavije pa će i oni otići na Euro. Ukoliko Moldavci upišu iznenađujući trijumf kod Čeha onda će po prvi put u povijesti otići na Europsko prvenstvo. A prekrasna prilika pruža se još jednoj naciji.

Naime, u skupini H Danska je pobjedom nad Slovenijom osigurala odlazak u Njemačku, a u posljednjem kolu Slovenci baš kao Česi ne smiju izgubiti na svom stadionu u posljednjem kolu. Njima će protivnik biti Kazahstan koji također nikada nije bio na Euru.

Dakle, u ponedjeljak imamo čak tri ključne utakmice za odlazak u Njemačku! Italija ili Ukrajina, Češka ili Moldavija te Slovenija ili Kazahstan? Za koga navijate?

Komentari

komentara

« Povratak