POTPUNO NOVA EKIPA: Rijeka sredila još jedno veliko pojačanje!

FOTO:

Službeno prijelazni rok još uvijek nije započeo, ali Rijeka je već sredila pojačanja s kojima se priprema za drugi dio sezone.

Novi trener Rijeke, Sergej Jakirović, odlučio je napraviti golemi remont u svlačionici pa su tako u klub došli Bruno Bogojević, Bruno Goda, Antonio Marin i Deni Jurić. A kako piše poznati sportski portal Germanijak.hr, Jakiroviću je ispunjena još jedna velika želja.

Naime, novi igrač Rijeke postaje mladi Niko Janković s kojim je Jakir surađivao u Zrinjskom. Janković ima sjajan udarac iz daljine, posebno je opasan u prekidima, a ako ga zaobiđu ozljede, njegove izvedbe biti će sve bolje i bolje.

Plemići su popustili, Janković će otići iz Zrinjskog pola godine ranije nego što je trebao, a za uzvrat bi se moglo dogoditi da im Riječani u zimskom prijelaznom roku ustupe neke igrače koji se ove sezone nisu naigrali na Kvarneru (Bušnja, Karrica, Galešić?).

Spomenimo za kraj kako bi Janković u Rijeku trebao doći na posudbu do kraja sezone iz Dinama uz mogućnost otkupa ugovora.

Komentari

komentara

« Povratak