POZIV IZ JUŽNE AMERIKE: Robert Prosinečki preuzima ovu reprezentaciju?

FOTO:

Legendarni Robert Prosinečki bez posla je nakon što se na vrlo ružan način razišao sa slovenskom Olimpijom iz Ljubljane.

No, izgleda kako će legendarni ‘Žuti’ vrlo brzo na klupu. Naime, bolivijski mediji objavili su kako je tamošnji nogometni savez objavio natječaj za izbornika te kako se na njega prijavilo gotovo 200 trenera! Među njima i Robert Prosinečki. Ipak, Žuti tvrdi kako se nije prijavio: “Ma kakvo prijavljivanje na natječaj, ne znam ni da to postoji”, govori Robi za SN te potom nastavlja:

“Istina je da su me zvali određeni ljudi i pitali jesam li zainteresiran za takav posao. Rekao sam im da mi to zvuči u redu, iako imam pregršt upitnika, ali za početak sam rekao da nisam nezainteresiran.”

Prosinečki tečno govori španjolski, što je njima jako bitno. Ima Prosinečki i puno izborničkog iskustva, što im je također važno. Bolivija pak nije u dobroj situaciji što se tiče rezultata reprezentacije. U kvalifikacijama za Katar su bili tek na devetom mjestu, s 15 bodova u ukupno 18 odigranih utakmica. Na Transfermarktu selekcija vrijedi 18 milijuna eura. I nema igrača koji vrijedi barem milijun.

“Na prvu izgleda da će svakoga tko uzme Boliviju čekati težak posao. K tome, daleko je Bolivija, što će sigurno dodatno odbiti još neke. Ne znam, meni na prvu zvuči OK, ali daleko od toga da mogu reći nešto ozbiljnije, jer nismo ni imali nikakav ozbiljan sastanak”, rekao je za kraj Prosinečki.

Komentari

komentara

« Povratak