PREDRAG MIJATOVIĆ OTKRIVA: “Jedan klub je posebno zainteresiran za Modrića!”

FOTO:

Hrvatski velikan, Luka Modrić, više nije nedodirljiv u španjolskom velikanu Real Madridu. Dolasci novih klinaca smanjili su minutažu osvajaču Zlatne lopte 2018. godine te se zbog toga sve više priča o odlasku iz kluba.

I to već na zimu! Naime, španjolska Marca jučer se raspisala: “Nešto se događa s Modrićem.” Podsjeća i da se Modrić na početku sezone našao u neuobičajenoj situaciji jer je igrao vrlo malo, a nakon što je opet počeo dobivati minute, sada su se stvari još jednom promijenile.

Marca naglašava da je Modrić izgubio na važnosti i statusu u momčadi, ali da je do derbija s Atleticom nastupao u većoj ili manjoj minutaži. Pritom se čudi da ga Ancelotti nije koristio nijednom u zadnja dva susreta, dodajući da je Modrić zdrav i da nema fizičkih prepreka da zaigra.

Kad je ljetos odbijao ponude iz Saudijske Arabije i MLS-a, a tako su pisali mediji, Modrić je računao da za njega ima mjesta u Realu s kojim je produžio na još ovu sezonu. Ancelotti ga nije izbacio iz svojih planova, računa na njega i dalje, no, jednako tako, Modrić je sad povezao dvije utakmice kao gledatelj. Sve se više i češće piše o njegovom mogućem odlasku u zimskom prijelaznom roku.

Komentirao je to i Predrag Mijatović, legendarni crnogorski nogometaš i Modrićev prijatelj. On je već ranije bio rekao: “Vrlo dobro poznajem Modrića, a on je odlučio ostati još jednu godinu jer zna da ima još mnogo toga za ponuditi nam. On ne može zamisliti da ne bude starter i ne želi imati takvu ulogu.”

Španjolski izvori sad ponovno pišu o mogućem odlasku Modrića. Saudijska Arabija ne spominje se više tako često kao odlazak u MLS, točnije Inter Miami u kojem igraju Lionel Messi, Sergio Busquets, Jordi Alba, a u čijoj je vlasničkoj strukturi David Beckham… A susret Modrića i Beckhama na ljetovanju u Hrvatskoj dodatno potpiruje takve ideje. Mijatović sve ovako komentira:

“Modrić je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je odlučio ostati. Hoće li u MLS? Dobio je ponude iz Sjedinjenih Američkih Država. Javilo se više klubova, a jedan posebno. Messi je zainteresiran za to. Luka se nedavno susreo s Beckhamom u Hrvatskoj. Zajedno su ručali.”

Komentari

komentara

« Povratak