PRIPREME ZA ZIMSKI PRIJELAZNI ROK: Barcelona započela pregovore s Interom oko talentiranog braniča!

FOTO:

Španjolski Mundo Deportivo tvrdi kako je Barcelona već započela pregovore s milanskim Interom, ne bi li u svoje redove dovela talentiranog braniča.

Pripreme za zimski prijelazni rok

Iako je netom završio ljetni, europski giganti već rade na transferima za zimski prijelazni rok. Kako piše španjolski Mundo Deportivo, Barcelona je već kontaktirala milanski Inter vezano za braniča Milana Škriniara.

Ovo nije prvi put da se piše o odlasku talentiranog Slovaka sa San Sira, s obzirom da je za njegove usluge ovo ljeto bio zainteresiran i Manchester United.

Kako pišu Španjolci, namjera Katalonaca da dovedu 23-godišnjeg Škriniara je postala još ozbiljnija, s obzirom da se ne zna kad će se vratiti ozlijeđeni Samuel Umtiti te kako Barca za njega zapravo nema ozbiljnu zamjenu.

Inter je Škriniara doveo iz Sampdoria, 2017. godine za 27 milijuna eura. Cijena mu je otad porasla, a ugovorom je za Nerazzurre vezan do lipnja 2022.

Također, valja spomenuti kako se Inter nalazi u istoj skupini ovogodišnje Lige prvaka kao i Barcelona, stoga će Katalonci imati prilike za razgovor o Slovaku.

Šok iz Argentine: Novi izbornik uoči derbija s Brazilom iznenadio popisom igrača!

Komentari

komentara

« Povratak