RAMOS, JESI LI NORMALAN? Salah mu nije bio dovoljan! Pogledajte kako je povrijedio zvijezdu Man. Citya!

FOTO:

Sergio Ramos bio je izložen žestokim kritikama nakon što je u finalu Lige prvaka ‘namjerno’ povrijedio Mo Salaha. Španjolski stoper poznat je po žestokim startovima, ali dao je do znanja kako to nije namjerno napravio. No, u utakmici protiv Engleske još jednom je dokazao koliko zna biti prljav…

U ponedjeljak navečer uzbudljivu utakmicu odigrali su Španjolska i Engleska. Četvrta reprezentacija svijeta došla je do velike i bitne pobjede 2:3. Utakmicu su obilježili žestoki startovi i golema doza nervoze. U takvoj ludoj utakmici istaknuo se Sergio Ramos, ali ne po dobrom.

Ovaj stoper nikada ne biva kažnjen za svoja nedjela jer očigledno sve to radi “pametno” i proračunato. Tvrde mnogi da je namjerno faulirao Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka kada je izveo neku vrstu zahvata nad njim.

A sada je na red došao Sterling. On je ofenzivca Engleske nagazio dok je ovaj ležao na travi, no naravno to je promaklo sucu, pa se stoper Real Madrida i ovaj put izvukao iz poprilično teške situacije.

Navijači, naravno, vjeruju kako je trebao dobiti crveni karton zbog toga pa se čude kako to suci uvijek ‘ne vide’ njegove gluposti na terenu. Neki su čak otišli toliko daleko jer smatraju kako je Sergio zaštićen kod sudaca u posljednje vrijeme.

Komentari

komentara

« Povratak