RAMOS OPET U CENTRU PAŽNJE: Španjolac sinoć grubo nasrnuo na donedavnog suigrača!

FOTO:

PSG je sinoć na svom terenu pobijedio Juventus s 2:1, u prvom kolu nove sezone Lige prvaka. Sadržajnu utakmicu je „začinio“ i Sergio Ramos koji je vrlo grubo nasrnuo na bivšu zvijezdu PSG-a.

Zaboravio da su bili suigrači

Paris Saint-Germain je i ove sezone među glavnim favoritima za osvajanje Lige prvaka. Na samom startu, sinoć su na domaćem terenu pobijedili Juventus s 2:1. te još jednom pokazali svu svoju snagu.

Ipak, derbi na Parku Prinčeva obilježio je i Sergio Ramos koji se našao u centru pažnje tijekom jednog naguravanja igrača. Ramos je u općoj gužvi vrlo grubo za vrat uhvatio Leandra Paredesa. Da stavr bude bolje, s ovim je Argentincem do prije nekoliko dana dijelio svlačionicu PSG.

I sam Paredes bio je iznenađen potezom svog dojučerašnjeg suigrača jer nije očekivao da će ga baš tako dočekati na stadionu na kojem je igrao prethodnih nekoliko sezona.

Nakon što je Paredes prešao u Juventus, čini se da je Ramosu došao na „crnu listu“. Španjolac je još jednom pokazao da nema milosti prema protivničkim igračima, a njegova je grubost „nagrađena“ žutim kartonom.

Komentari

komentara

« Povratak