RAMOS SE OSVETIO: ‘Englez je obični glumac, a evo vam najbolji dokaz!’

FOTO:

Nije lako biti Sergio Ramos, koji je svakako ponajbolji stoper na svijetu. Naime, ovaj Španjolac bio je na meti tisuće navijača koji su tvrdili kako je namjerno odlučio ‘srediti’ Mo Salaha u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola. Bile su tu čak i gnjusne prijetnje od strane onih koji nogomet malo preozbiljno shvaćaju…

RAMOS NIJE KRIV!

Utakmica između Španjolske i Engleske donijela je pravi nogomet. Englezi su vodili čak 0:3, ali ‘Furija’ se vratila na 2:3 pa barem ublažila ionako neočekivani poraz. No, nakon utakmice društveni mediji poludili su na Ramosa koji je navodno namjerno ‘ozljedio’ Sterlinga. Glavni krivac ipak je engleski napadač.

Sergio Ramos je na Twitteru objavio video koji pokazuje kako Španjolac nije imao kontakta s Raheemom Sterlingom, koji je na podu odglumio Ramosov udarac tijekom utakmice Lige nacija u kojoj su Englezi pobijedili Furiju s 3:2.

“Nemam ništa više za reći”, opis je Ramosovog videa na društvenoj mreži. Ramos se uvijek nalazi u centru ovakvih incidenata, no uglavnom bude kontakta, a tako je bilo i u finalu Lige prvaka kad su ga mnogi osuđivali.

U finalu Lige prvaka je nakon sudara s Mohamedom Salahom Egipćanin morao napustiti teren, a laktom je pogodio i Lorisa Kariusa koji je dobio potres mozga te kojem je od tada cjelokupna karijera otišla prema dolje…

Komentari

komentara

« Povratak