REBIĆ NEĆE BITI POZVAN: Evo tko bi trebao zamijeniti napadača Milana u reprezentaciji!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, nije najbolje podnio kritike nakon ispadanja sa europskog prvenstva pa se zbog toga odlučio obračunati putem Instagrama. No, vrlo brzo nakon toga objave su obrisane dok je zvijezda Milana deaktivirala svoj profil.

A izbornik Zlatko Dalić sljedeći tjedan trebao bi objaviti prvi popis nakon Eura. Dalić će objaviti popis igrača na koje računa za nastavak kvalifikacija za SP u Katru. A rujanski raspored zaista je paklen. U tri susreta, s Rusijom (1. 9.) i Slovačkom (4. 9.) u gostima, te Slovenijom (7. 9.) u Splitu, može se potvrditi ambicija osvajanja prvog mjesta u grupi, ali se može i kompromitirati kvalifikacijski put za Mundijal.

Sportske novosti danas pišu kako se na popisu vrlo vjerojatno neće naći Ante Rebić koji se nije oglasio nakon ‘slučaja Instagram’. “Činjenica da se ni mjesec i pol dana od ispada nije javno oglasio na tu temu, a nema ni informacija da je pokušao umanjiti štetu od nepromišljenog istupa u direktnom kontaktu s izbornikom, ukazuje da ostaje pri svojim stavovima. Drugim riječima, Rebić je time sam sebe izbrisao s reprezentativnog popisa jer bilo bi doista neshvatljivo da ga Dalić, nakon svega, ipak pozove.

Čak i da se ispričao, bilo bi logično da osjeti posljedice svog pogrešnog ponašanja, barem privremenim udaljavanjem od reprezentativnih akcija…”, piše u Sportskima.

Vjerojatno nepozivanje Ante Rebića otvorilo bi prostor za još jednog napadača. Iako na devetki ima Petkovića i Budimira, dojam je da se odličnom formom ovog ljeta u Malmöu nameće Antonio Čolak, koji proživljava sjajne trenutke u tom švedskom klubu.

Ovog tjedna upravo je Čolak praktički sam izbacio slavni Glasgow Rangers iz kvalifikacija za Ligu prvaka.

Komentari

komentara

« Povratak