RONALDOV DRUGI OTAC: Evo zašto je Alex Ferguson najveći menadžer u povijesti!

FOTO:

Osim brojnih trofeja i nagrada čime je zasluženo najveći trener u povijesti, odnosno legenda Manchester Uniteda, Alex Ferguson je i veliki čovjek. Poslije 12 godina, Cristiano Ronaldo i sir Alex su ponovno u istom klubu, pa su gostovali u klupskoj emisiji.

Ronaldo je u United stigao kao tinejdžer od 18 godina iz lisabonskog Sportinga, jedna ispovijest je dirnula mnoge.

“On se toga možda ne sjeća, ali ja ću ispričati priču jer je napravio prelijepu gestu. Rekao mi je: ‘Cristiano, idi na dva ili tri dana’. Bilo je to kada mi je otac bio u bolnici. Prišao sam mu i pitao bih li mogao otići posjetiti ga. Zbog svega što se događalo bio sam vrlo loše, emocionalno. Tada mi je rekao da će biti teško jer imamo zahtjevne utakmice, ali da mogu otići i posjetiti oca. Za mene je to bilo iznimno bitno, napravio je sve što mi je obećao u karijeri.” – prisjetila se portugalska superzvijezda.

“Znao sam da mu je otac bolestan i da želi biti pored njega. Bio je u bolnici, a Cristianu je bilo važno posjetiti ga. Nogometni klub u tom trenutku nije bitan, neke stvari su veće. Bez dileme, obitelj je jedna od njih, nikada ne smijete staviti klub ispred obitelji.” – rekao je veliki Škot.

U svojoj nevjerojatnoj karijeri je na klupi Crvenih vragova osvojio sve moguće trofeje i postao najveći britanski menadžer svih vremena.

Komentari

komentara

« Povratak