RUSI VOLE HRVATE: CSKA Moskva dovela još jednog Hrvata u svoje redove!

FOTO:

CSKA Moskva u svojim redovima ima jako malo stranaca. Ruski velikan ima Slovenca, Japanca, Malijca i čak dva Islanđanina, no, Hrvata je najviše, čak tri! Naime, novi igrač CSKA Moskve postao je Zvonimir Šarlija, 22-godišnji stoper Slaven Belupa.

Direktor Slaven Belupa, Zvonimir Šimunović, potvrdio je veliku vijest:

“Čestitam Zvonimiru na odlasku u tako velik klub. Zaslužio je to svojim igrama i pristupom na svakom treningu. Radi se o plaćenoj posudbi s otkupom, a cjelokupni transfer trebao bi biti jedan od najvećih koje smo ostvarili do sada. Klub je još jednom napravio veliku reklamu, kako za sebe, tako i za našu Koprivnicu”. Zanimljivo, CSKA je za ovu posudbu platio 150 tisuća eura, ali još nije poznat dogovoreni iznos koji će Rusi morati uplatiti idućeg ljeta.

Zvonimir je prošle sezone bio standardni igrač Slaven Belupa te je upisao čak 31 nastup u HNL-u. Mladi nogometaš bio je presretan zbog ovog prelaska u Moskvu:

“Dojmovi su odlični! Dok dođeš u ovakav klub, osjećaš se kao igrač, odmah više cijeniš i sebe samog. Radi se maksimalno, sve skupa je na puno višoj razini, od treninga i uvjeta, pa do odnosa unutar kluba. Jednostavno, druga dimenzija. Zadovoljan sam jer sam sve pozitivno iznenadio. I trener i direktor su zadovoljni, isto tako i ja”, rekao je mladi Zvonimir.

Tako će Hrvatska imati čak tri igrača u ruskom velikanu. Od prije su tamo već Kristijan Bistrović te Nikola Vlašić, čiji je ugovor CSKA otkupio od Evertona prije nekoliko dana. Rusi će iduće sezone igrati u grupnoj fazi Europske lige.

STRAŠAN IZNOS: Pao je hrvatski rekord u transferima!

Komentari

komentara

« Povratak