Sammir u suzama: Prijatelju, zbogom. Neću te zaboraviti…

FOTO:

“Nikad neću zaboraviti sreću koju si izazvao kod mene kad si me pozvao da zaigram za prvu momčad Atletico Paranaensea”, rekao je Sammir o Pontes de Paivi

Zrakoplov s 81 putnikom, među kojim su bila 22 igrača brazilskog Chapecoensea, sunovratio se u ponor u Kolumbiji
Na kobnom letu bio je i Mario Sergio Pontes de Paiva, prvi Sammirov trener u brazilskom Atletico Paranaenseu.

“Uvijek ću te pamtiti. Nikad neću zaboraviti sreću koju si izazvao kod mene kad si me pozvao da zaigram za prvu momčad Atletico Paranaensea. Imao sam 16 godina i bio sam najsretniji na svijetu. Neka te Bog zagrli, prijatelju. Hvala, hvala, hvala”, riječi su kojima je bivši Dinamov igrač zahvalio treneru koji ga je uveo u nogometni svijet.

Bilo je to 2004. Sammir je bio u juniorima Atletico Paranaensea, a Sergio Pontes vodio je prvu momčad. Atletico iz Mineira, klub u kojem je Sammir igrao, bio je dužan velik novac imenjaku iz Paranaensea. Nisu ga imali, pa su umjesto duga poslali Sammira. I tamo je kliknula ljubav.

“Tamo sam napravio prve korake, bio je to moj nogometni početak. Nikad neću zaboraviti te dane”, rekao je shrvani i utučeni Sammir.

Sergio Pontes de Paiva nakon trenerske karijere prešao je u novinare i putovao je s momčadi Chapecoensea. Sammir je izgubio velikog prijatelja.

Izvor: goal.hr 

Komentari

komentara

« Povratak