SAMO JE PROFIT BITAN: Ovo je UEFA-in plan za Ligu prvaka!

FOTO:

Nakon raznih opcija koje se spominju kao moguće rješenje u okončanju europskih nogometnih liga zbog pandemije koronavirusa, sada se pojavila i ideja kako riješiti nastavak Lige prvaka i Europa lige.

Prema pisanju španjolskog AS-a, UEFA će u utorak na videokonferenciji pred 55 europskih nogometnih saveza predstaviti plan kako privesti kraju dva spomenuta natjecanja.

Final four Lige prvaka u Istanbulu i Final Four Europa lige u Gdanjsku, uz četvrtfinale na jednu utakmicu na neutralnom terenu ili voljom ždrijeba. To je ideja koju će UEFA predstaviti savezima, nakon čega će uslijediti glasanje, piše španjolski list.

Do sada su četvrtfinale Lige prvaka izborili PSG, Atletico Madrid, Atalanta i Leipzig, a preostali su uzvrati Manchester City – Real Madrid (prvi susret 2:1), Bayern München – Chelsea (3:0), Barcelona – Napoli (1:1) i Juventus – Lyon (0:1).

Također, u utorak će UEFA morati donijeti konačnu odluku hoće li odgoditi Europsko prvenstvo. I tu postoje dvije opcije u slučaju odgode, a to je prosinac ove godine ili na ljeto 2021. godine.

PRIJATELJ U NEVOLJI: NEĆETE VJEROVATI TKO JE UNAJMIO ODVJETNIKE I PLATIO ČAK 4 MILIJUNA EURA KAKO BI IZBAVIO RONALDINHA IZ ZATVORA!

TO JE KARAKTER: SAMO JE JEDAN NOGOMETAŠ PSG-A ODBIO ISMIJAVATI HALANDA

TREND SE NASTAVLJA I KOD NAS: HNS odredio da se igra pred praznim tribinama, evo koliko gledatelji neće moći na stadion!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak