SASVIM ZASLUŽENO: Hrvatski maestro potpisao s Realom do 2020. godine!

Svečanom ceremonijom, Real Madrid i Luka Modrić jučer su se obvezali na produljenje suradnje sve do ljeta 2020. godine, odnosno praktički do kraja karijere hrvatskog maestra, koji će tada imati 35 ljeta.

Prema novom ugovoru kapetan Hrvatske trebao bi zarađivati oko sedam milijuna eura po sezoni, otkrivaju španjolski mediji, dok se s bonusima ta cifra penje sve do osam milijuna eura.

“Jako sam sretan što sam produžio ugovor s najboljim klubom na svijetu. Želim u Realu završiti karijeru, a ovim potpisom sam korak bliže tom cilju”, kazao je Luka na konferenciji za medije nakon što je s predsjednikom Florentinom Perezom obavio fomarlnosti.

“Ovo je poseban dan za mene”, nije tajio 31-godišnjak.

U dugom, polusatnom razgovoru s novinarima, Luka je inače otkrio nekoliko zanimljivih detalja…

O najtežem trenutku u Realu:

“Mislim da je to ozljeda koju sam imao 2014. godine. A najbolji? Titule, naravno. Posebno one Lige prvaka, a najdraža mi je lisabonska.”

O teškom početku:

“Nisam imao dobar početak, ali sam uvijek vjerovao u sebe. To me je vodilo prema naprijed. Drago mi je što sam svojim radom promijenio mišljenje ljudi.”

O ozljedi:

“Dobro sam. Osjećam se bolje svakim danom. Žestoko radim kako bih se vratio što prije, ali nisam siguran kada će to biti.”

O svojoj ulozi:

“Kada ljudi govore da Real bez mene nije isti, onda mi je to kompliment i raste mi samopouzdanje. Hvala svima.”

O ciljevima:

“Želimo osvojiti sve i obraniti naslov u Ligi prvaka. Ali, za klub poput Reala je nevjerojatno da ne osvoji naslov španjolskog prvaka četiri godine. To je previše i za mene je to prioritet ove sezone.”

O Zinedineu Zidaneu:

“Sjajan trener. Još kad je bio pomoćnik Ancelottiju imao je sjajan odnos sa mnom. Puno mi pomaže i dok sam ozlijeđen.”

O umirovljenju:

“Ne bojim se niti godina niti ozljeda. Imam 31 godinu i ne osjećam se da sam star za ovu igru. Mogu igrati najbolji nogomet u karijeri s 31 godinom.”

Izvor: Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak