SENZACIJA NA POMOLU? Atletico nakon Suareza sanja o još jednoj Barcinoj zvijezdi!

FOTO:

Predsjednik Atletico Madrida je intervjuom za španjolsku radijsku emisiju El Partidazo podigao popriličnu prašinu u medijskom prostoru.

Nakon Suareza stiže i Messi?

Predsjednik Atletico Madrida, Enrique Cerezo je u intervjuu za radijsku emisiju El Partidazo iskazao iznimno oduševljenje najnovijim pojačanjem, Luisom Suarezom, iz Barcelone. Podsjetimo, Suarez je u svom debiju za Atletico, u dvadeset minuta igranja, zabio dva pogotka i jednom asistirao.

Čini se kako u Atleticu sanjaju o još jednom igraču Barcelone. Naime, predsjednik Cerezo je između ostaloga izrazio želju da se Suarezu pridruži i Leo Messi.

„Ako Leo Messi želi ponovno igrati sa Suarezom, dobro je došao! Neka nam se pridruži za Božić!“, uz smijeh je komentirao Cerezo pa zagonetno zaključio:

„Ako nešto jako želite, sve je moguće.“

Iako na prvi pogled zvuči nerealno, odlazak Messija u Atletico i nije toliko nemoguć. Argentinac je već ovo ljeto pokušao otići iz Katalonije no klub ga nije pustio bez ogromne izlazne klauzule. Postojeći mu ugovor izlazi iduće ljeto pa je posve moguće i da se ostvare snovi Atletico Madrida.

Komentari

komentara

« Povratak