Shanghai nakon Teveza lovi Hrvata! Hoće li i on završiti u Kini?

FOTO:

Izgleda kako će se nastaviti egzodus velikih nogometaša iz Europe! Sve je spremno na veliku seobu elite prema Kini, a novo ime na radaru bogatuna je Nikola Kalinić!

Prvo je to bio Tianjin Quanjian, ali sada i Shanghai Shenhua! Naime, oni Kalinića vide kao savršenog partnera Tevezu i spremni su ponuditi silne milijune Fiorentini.

Kinezima sigurno neće biti problem isplatiti čak 50 milijuna eura koliko vrijedi njegova odštetna klauzula, ali glavna prepreka je želja samog igrača koji nije previše zagrijan za njihovu ligu.

Kale je čak prije nekoliko dana odgovorio sa stilom putem svog instagrama. Javio se navijačima Fiorentine i rekao da samo misli na njih.

Ovo su zaista astronomske ponude i treba priznati da je teško ostati pri sebi dok se čitaju te cifre. Kinezi na radaru danas imaju nekoliko naših nogometaša. Do sad su bili povezivani Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mario Mandžukić i posljednje ime, Nikola Kalinić. Ostaje za vidjeti hoće li bar jedan Hrvat završiti u čudesnoj avanturi u dalekoj Aziji.

Kako komentirate ovu rastrošnost Kineza?

Komentari

komentara

« Povratak