SILVIO BERLUSCONI: “Ovo ću napraviti s Monzom…”

FOTO:

lasnik Monze Silvio Berlusconi izjavio je da nakon povijesnog plasmana u Serie A sada želi osvojiti naslov prvaka Italije i Ligu prvaka, objavili su talijanski mediji.

U finalu doigravanja za plasman u Serie A Monza je nakon produžetaka pobijedila Pisu sa 4-3 nakon što je u prvom susretu slavila sa 2-1. “Mislili smo da ćemo uspjeti i prošle godine, ali nismo imali sreće. Borili smo se cijele sezone, nije bilo lako, ali uspjeli smo, sada smo u Serie A”, izjavio je Berlusconi.

Monza je je osnovana 1912. godine, a bankrotirala je 2016. pa je morala da ponovno krene iz amaterske lige. Dvije godine kasnije Monzu je kupio bivši vlasnik AC Milana Silvio Berlusconi i sada je prvi put u svojoj povijesti izborila plasman u elitni razred talijanskog nogometa.

“Sada kada smo u Serie A moramo osvojiti naslov, plasirati se u Ligu prvaka i nju osvojiti. Ja sam se naviknuo na pobjede, pa ćemo vidjeti”, kazao je Berlusconi i dodao: “Ovo je bila izvanredna godina, s dobrim rezultatima za moje srce. Milan je postao prvak Italije, a Monza se plasirala u Serie A”.

Komentari

komentara

« Povratak