SJAJNA IDEJA: Nenad Bjelica brutalno zeznuo igrače na treningu…

FOTO:

Razdrmao je u utorak poslijepodne Nenad Bjelica trening Osijeka i pokušao malo zbuniti svoje igrače, pišu Sportske novosti.

Naime, na treningu im je podvalio “nogometaša” kojem tamo nikako nije bilo mjesto. Scenarij je, naravno, prethodno dogovoren i to u suradnji s YouTube kanalom JoomBoos po kojem je mladi nogometaš iz treće njemačke lige došao na probu u Osijek.

Kako bi igrači imali što manje vremena da “provale uljeza” novi se nogometaš sa suigračima upoznao tek po ulasku u autobus koji je Bijelo-plave odvezao od hotela do terena. I tu su već počele prve sumnje i pitanja: “Što je ovo? Skrivena kamera?”. I trenerima u stručnom stožeru koji nisu bili upoznati sa snimanjem ništa nije bilo jasno. “Što je on bio u prošlom klubu, ekonom?”, upitao je jedan od Bjeličinih pomoćnika čim je potencijalna prinova izašla na teren. A čim je trening počeo postalo je jasno kako je “pojačanje” zalutalo među profesionalne nogometaše.

Ipak, odšutjeli su igrači na sva pogrešna dodavanja, loše lopte, pa čak i kada je Bjelica nakon dvadesetak minuta potjerao novog igrača s treninga. Tek po njegovom završetku otkriveno im je što je iza svega stajalo.

Kako je izgledao kratki boravak “uljeza” među Bijelo-plavima gledatelji će moći vidjeti za desetak dana.

KRENULA JE RASPRODAJA: DINAMO PRODAO ATIEMWENA U OVAJ KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak