SKANDAL TRESE ITALIJU: Juventus se nalazi pod istragom!

FOTO:

Vodstvo talijanskog prvaka Juventusa našlo se što istragom oko namještanja testa talijanskog jezika kako bi ubrzao postupak dobivanje državljanstva za Luisa Suareza. (net.hr)

Kao što je poznato, urugvajski napadač bio je na meti Stare dame ovog rujna, ali kako je klub već popunio svoju kvotu igrača izvan EU Suarez nije mogao pridružiti torinskog Staroj dami bez talijanskog državljanstva. Na kraju se napadač još našao pod policijskom istragom, zbog sumnje da je varao na ispiti, a i transfer mu je propao.

Guarda di Finanza istražila je talijanski ispit i navodno otkrila kako je urugvajski napadač unaprijed znao sva pitanja.

Tužiteljstvo grada Perugie sada je pak potvrdilo da je pokrenulo istragu i protiv vodstva Juventusa pod sumnjom da su bili aktivni, čak i na višim instancama vlasti, kako bi ubrzali postupak dodjele državljanstva napadaču.

Također, objavili su zbog odavanja tajni s ciljem ostvarivanja profita na osam mjeseci suspendirali rektoricu Sveučilišta za strance u Perugiji Giulianu Grego Bolli, generalnu direktoricu Sveučilišta Simone Olivieri, te profesore Stefaniju Spinu i Lorenza Roccu.

Komentari

komentara

« Povratak