SKANDAL TRESE ŠPANJOLSKI NOGOMET: Razotkriven nevjerojatan plan Gerarda Piquea!

FOTO:

Veliki skandal potresa španjolski nogomet. El Confidencial je objavio audio snimke u kojima Barcelonina zvijezda dogovara multimilijunski posao…

Procurila audio snimka

U javnost je danas procurila audio snimka razgovora Gerarda Piquea i predsjednika španjolskog saveza Luisa Rubialesa, na kojoj se čuje kako dogovaraju odigravanje španjolskog Superkupa u Saudijskoj Arabiji.

Španjolski Superkup u Saudijskoj Arabiji je jedan od poslova u kojima je Pique sudjelovao sa svojom firmom Kosmos. U ovom slučaju Pique je planirao utjecati na to da se Superkup igra u Rijadu, a za to bi dobio šest milijuna eura.

„Rubi, da vidimo kada je novac u pitanju… Ako bi Realu išlo osam milijuna, dovraga… Osam ide Realu i isto toliko i Barceloni. Ostali su plaćeni dva milijuna i milijun eura. To je 19, a ti daješ savezu šest milijuna i tebi ostaje šest. Izbacimo Saudijsku Arabiju i možda nam ostane još. Ako neće, reći ćemo da Real neće doći”, kaže Pique Rubialesu na jednom zapisu koji je objavio El Confidencial.

Isti izvor objašnjava kako je Pique planirao dobiti 24 milijuna eura u četiri godine, a španjolski savez trebao je dobiti 40 milijuna eura.

Inače, prvo izdanje redizajniranog Superkupa odigrano je u Saudijskoj Arabiji 2020. godine, a osvojio ga je Real Madrid. Rubiales je na konferenciji za medije uoči tog Superkupa naglašavao da Savez nije ništa platio Piqueovoj firmi, već mu je pomogao u naplati provizije…

Komentari

komentara

« Povratak