SLAGANJE EKIPE ZA IDUĆU SEZONU: Dinamo i Partizan u lovu na reprezentativca iz Maribora!

FOTO:

Zagrebački Dinamo ima namjeru osnažiti vezni u narednoj sezoni i novom lovu na Ligu prvaka, odnosno Europsku ligu ako ne prođe sve po prvotnom planu. Rumunjski portal sport.ro javlja da se Modri bore s Partizanom kako bi doveli rumunjskog reprezentativca Alexandru Cretua.

Cretu trenutno nastupa za slovenski Maribor ali mu ugovor istječe po završetku sezone te može ići kao slobodan igrač što Dinamo želi iskoristiti pa je navodno već stupio u kontakt s igračevim agentom. Srpski prvoligaš ga također želi ali hrvatski prvak je daleko renomiraniji u ovom trenutku. Cretu može igrati na poziciji zadnjeg veznog, ali i na stoperu te beku, što govori da je polivalentan igrač.

Dosada je za Viole upisao 94 utakmice uz pet golova, osvojio je i naslov slovenskog prvaka u sezoni 2018/2019. Za reprezentaciju Rumunjske je upisao pet nastupa, sudjelovao je u Ligi nacija te kvalifikacijama za SP u Kataru.

Za njegove usluge su zainteresirani i tamošnji velikani poput Cluja i FCSB-a. Znači li to da klub neće otkupiti ugovor za Josipa Mišića? Vrijeme će pokazati.

Komentari

komentara

« Povratak