SLAVENE, PA ŠTO UOPĆE RADIŠ TAMO? Pogledajte kakav debakl je doživio Slaven Bilić!

FOTO:

Mnogi su ostali iznenađeni kad je Slaven Bilić odlučio preuzeti Al-Ittihad krajem rujna. Bivši hrvatski izbornik doveden je kao spasitelj ovog poznatog kluba iz Saudijske Arabije, ali tamo ga je očito dočekao totalni kaos…

Jučer su upisali novi poraz, pa su tako ostali zakucani na dnu tablice zajedno s još jednim klubom. Bilić, nažalost, nije donio baš nikakav pomak.

Bilićeva momčad u 15 kola osvojila je samo šest bodova. U prvih pet kola uzela je tek jedan, zbog čega je smijenjen dotadašnji trener, proslavljeni argentinski napadač Ramon Diaz. Bilić je doveden kako bi posrnulog diva Arabije, ali i nogometnu instituciju u tom dijelu svijeta, vratio na staze stare slave.

Nane je dobio sjajan ugovor, ali očito ni on nije prava osoba da preokrene stvari u Al-Ittihadu. Čak neki mediji donose kako se radi gotovo sve da bi se pomoglo palom gigantu.  Suci tako iz kola u kolo produljuju utakmice Bilićevog kluba, pokušavajući mu dati priliku da u beskrajno dugim nadoknadama zabije za barem bod.

U pretprošlom kolu Al-Ittihad je kod kuće od Al-Nasra gubio 2:1. Iako je četvrti sudac pokazao da će se igrat pet dodatnih minuta, to je preraslo u čak 12 minuta sudačke nadoknade.

Biliću je ovo peti klupski posao i vrlo vjerojatno najmučnije iskustvo u njegovoj trenerskoj karijeri…

TAKO SE TO RADI: HAJDUK DONIO SJAJNU ODLUKU ZA ‘PRŠUT PARTY’ EKIPU!

KLOPP ODUŠEVIO NAVIJAČE: Evo što kaže na pogodak Lovrena!

Komentari

komentara

« Povratak