SLUŽBENO: Gorica senzacionalno dovela igrača Hajduka!

FOTO:

Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica angažirao je 20-godišnjeg veznjaka Juricu Pršira, dosadašnjeg člana splitskog Hajduka, prenosi index.hr.

Pršir je u Hajduk stigao prije dvije godine iz zagrebačkog Dinama, no nije se uspio izboriti za mjesto u prvoj momčadi. Kako je Pršir rodom iz Odranskog Obreža, dolazak u Goricu označava povratak u Turopolje.

“Sretan sam i zadovoljan što sam potpisao za Goricu, napokon je sve gotovo i sad je na meni da se dokažem na terenu. Lijepo je opet biti doma. Do prvoga kontakta došlo je još prije gotovo tri mjeseca, odmah sam vidio da me direktor Nikoličius i trener Dambrauskas zaista žele, a i ja sam odmah menadžeru rekao da želim u Goricu.
Prvu priliku za debi u dresu Gorice Pršir će imati već u subotu u 15 sati na gostovanju kod Dinama u Maksimiru.

”Do prvoga kontakta došlo je još prije gotovo tri mjeseca, odmah sam vidio da me direktor Nikoličius i trener Dambrauskas zaista žele, a i ja sam odmah menadžeru rekao da želim u Goricu. Puno sam razgovarao sa Špikićem, s kojim sam igrao i u Dinamu i u Hajduku, rekao mi je sve najljepše o klubu, da ću dobiti priliku, a to je sve što sam i želio, prilika za dokazivanje. Sve ostalo je na meni”, svjestan je Pršir, koji je dosad Goricu pratio iz druge i drukčije perspektive:

”Vidi se da klub i momčad rastu iz dana u dan, Gorica igra sve bolji nogomet i ne iznenađuje me što je u ovom trenutku na drugome mjestu. Jasno se vidi stalni napredak i to je najbolje od svega.”

Komentari

komentara

« Povratak