SLUŽBENO: Predsjednik Hajduka otkrio koji igrači odlaze iz kluba!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split danas je odradio redovnu skupštinu kluba na kojoj su prokomentirali mnoge teme vezane za klub.

Hajduk je u 2022. ostvario milijun eura dobiti, a ostvaren je rast prihoda od ulaznica od 500 posto. Za govornicu je stao i Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić koji se osvrnuo na prošlu godinu i u natjecateljskom i u poslovnom smislu i rekao je da je već sad nadmašena 2022. godina.

“Dokazano smo najbolja Akademija u Hrvatskoj. Imamo rekordan broj pretplata i navijača. Ne bi bili u istom raspoloženju da nismo osvojili kup. Ova godina je iznimno teška za cijeli klub. Čestitam svima, ali se moram zahvaliti i vlasnicima i suvlasnicima. Bilo je turbulentno”, rekao je Jakobušić i nastavio:

“Bilo je svega, očekivanja, rezultata, loših odluka kojima sam osobno kumovao. Za mene je bila vrlo specifična godina. Kada seniori osvoje trofej, puno je lakše. Čestitam igračima i stručnom stožeru. Ostaje žal što se nismo do kraja borili za prvaka. To je minimum kojem bi trebali težiti.

Treba više raditi, manje pričati. Bit će uspona i padova. Toga uvijek ima u Hajduku. Bitno je samo kako prođemo kroz to razdoblje. Akademija je druga u Europi. To je najveći hrvatski uspjeh u svim kategorijama. Nije tajna da smo to htjeli sa seniorima, ali juniori su nam pokazali put. Fali nam pobjednički mentalitet”.

Jakobušić se zahvalio svim igračima koji odlaze iz kluba, a to su Subašić, Simić, Lovrencsics, Fossati, Borevković i Anello. Zahvalio se i ljudima u akademiji koja je u Ligi prvaka mladih ostvarila sjajan rezultat.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak