ŠPANJOLSKA MARCA SE NAKLONILA VATRENIMA: “Hrvatska stvar nema smisla”

FOTO:

Hrvatska  je sinoć u Rotterdamu, u produžecima, svladala Nizozemsku s 4:2 i tako ušla u finale Lige nacija.

Španjolci biranim riječima o Hrvatskoj

Hrvatska je u još jednoj nevjerojatnoj utakmici pokazala svoju moć i u produžecima, slavila nad Nizozemskom. Luka Modrić je po tko zna koji put pokazao kako su godine samo broj te zasluženo dobio nagradu za igrača utakmice.

Danas će snage odmjeriti Španjolska i Italija te će Hrvatska tako saznati protivnika u finalu.

Hrvatski trijumf je velika vijest diljem svijeta, a posebno u Španjolskoj. Marci je tako Hrvatima posvetila veliki tekst pod naslovom:

“Hrvatska stvar nema smisla”.

U njemu pišu biranim riječima o Luki Modriću, Dominiku Livakoviću, ali i cjelokupnoj momčadi.

„Hrvatska u nogometu nema nikakvog smisla. Mi koji smo odrasli na generaciji Davora Šukera, koja je stvarala povijest u Francuskoj 1998., vidimo da ju je generacija Luke Modrića ostavila daleko iza sebe”,

„Treba kleknuti pred Modrića i zamoliti ga da nikada ne ode. Ni s terena, ni iz Reala, ni iz reprezentacije. Hrvatska nema smisla, a što tek reći za Modrića? Cijela igra prolazi kroz njegove čizme, čovjek i dalje nastavlja predstavljati neobično dragocjen nogomet. Ključan je igrač hrvatske povijesti, a po izlasku iz igre dobio je ovacije Hrvata, Nizozemaca i polovice svijeta s kućnih fotelja. On je poput rujanskog sladoleda. Znate da bi vam to mogao biti posljednji, ali uvijek postoji još jedan. U nedjelju ponovno igra Luka Modrić”

„Hrvatska u finalu nije bi se dogodila bez Livakovića. Uspješno je zaustavio sve udarce Oranja i odradio odličan posao, kao i onda kada je uništio snove Brazilaca na Svjetskom prvenstvu. Pravo je čudo da još uvijek igra za zagrebački Dinamo”, iznosi Marca.

Autor na kraju zaključuje:

„Nakon što je bila finalist i polufinalist na posljednja dva svjetska prvenstva, Hrvatska će doživjeti svoje prvo finale UEFA Lige nacija u svom prvom sudjelovanju na Final Fouru. Postoji li reprezentacija koja daje više?”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak