SPLIT JE NA NOGAMA: Evo tko će se vratiti u Hajduk!

FOTO:

Dvojac Lukša Jakobušić i Mindaugas Nikoličius radi fantastičan posao u Hajduku pa su tako u ovom prijelaznom roku sredili uistinu velika imena.

Prije svega treba pohvaliti ostanak Marka Livaje i Lovre Kalinića, a nakon toga krenuli su uistinu nevjerojatnim pojačanjima. Tako su redom dolazili Jan Mlakar, Josip Vuković, Josip Elez, Gergo Lovrencsics i na kraju, sigurno najzvučnije ime, Filip Krovinović.

No, to nije sve. Na Poljud bi se prema svemu sudeći trebao vratiti Marco Fossati. Talijan je na društvenim mrežama istaknuo kako je dobio nevjerojatno puno poruka od navijača. Svoju poruku završio je „Nadam se da će dogovor uskoro biti postignut i da ću ostati u Hajduku još nekoliko godina“.

Podsjetimo, Fossatija je bio na meti Vicenze i nekoliko turskih klubova, a prije dva tjedna krenule su špekulacije kako se za njegovim uslugama interesira i Osijek.

Izgleda kako je on odlučio i kako on želi samo u Hajduk, a prema svemu viđenom, to bi se uskoro moglo i ostvariti. Bivši član Milana ima ugovor s Monzom koji traje do ljeta 2022. godine.

Komentari

komentara

« Povratak