SRAMOTA NA POLJUDU: Navijač Hajduka metalnim predmetom pogodio igrača Istre u glavu!

FOTO:

Istra 1961 je sinoć slavila 0:1 na gostovanju kod Hajduka, a jedini pogodak postigao je 20-godišnji ofenzivac iz Pule, Mateo Lisica.

No, utakmicu neće po dobrome pamtiti jedan igrač gostiju. Naime, kako piše Slobodna Dalmacija, iz Istre su prijavili kako je došlo do gužve nakon pogotka u 101. minuti. Gosti su, posve logično, skakali od sreće zbog pogotka, a onda je iz gledališta doletio nekakav metalni predmet točno u glavu rezervnog igrača Istre. Sve to Puležani su prijavili nakon utakmice.

Bilo je posla i za liječničku službu, a predstavnik Istre na klupi Goran Roce, pamtimo ga i kao nogometaša prvoligaša Splita i mirnog profesionalca, bio je vidno uzrujan i naguravao se s nekim od osiguranja utakmice, nije se dobro sve vidjelo u gužvi… Krv je potekla, rezervni igrač Istre je dobio “turban” na glavu, s nekoliko punata je zašivena rana, nastradao je Šveđanin Nils Eric Roland Bjorkander, pomogli su mu i u ambulanti Hajduka liječnici “bijelih”…

Delegat utakmice Željko Podrug iz Zagreba referirao je putem mobitela sve što je vidio. To se čulo, ali nisu prisluškivali. Sastavit će sigurno zapisnik… Bit će to i treće poluvrijeme ove uzbudljive utakmice šokantne završnice.

Komentari

komentara

« Povratak