SRPSKI PREDSJEDNIK DAO PROGNOZU ZA SP: Križamo se s najlakšom grupom, a onda idu Hrvati…

FOTO:

Srpska nogometna reprezentacija će u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Kataru igrati s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom.

Optimizma ne nedostaje

U Srbiji vlada optimistično ozračje što se tiče nadolazećeg Svjetskog prvenstva. Srbe u skupini čekaju Brazilci, Švicarci i Kamerunci, što susjedi smatraju itekako prolaznom skupinom.

Šanse Srbije na Mundijalu komentirao je i srpski predsjednik Aleksandar Vučić. Gostujući na RTS-u iznio je projekciju po kojoj svoju zemlju vidi u polufinalu Mundijala, a nije zaboravio spomenuti ni Hrvatsku.

„Ne znam hoću li ići u Katar. Kao mladić išao sam svuda. Smijali su mi se svi kada sam ušao u avion i rekao momcima da odu pobijediti Ronalda i ostale u Portugalu. Mislim da imamo, za razliku od drugih koji misle da imamo užasan ždrijeb, odličan ždrijeb. Mislim da idemo u polufinale.”, rekao je Vučić pa nastavio:

„Što se tiče sljedećeg protivnika, koliko sam shvatio, poslije se križamo s najlakšom skupinom i onima koje smo već pobjeđivali. To su Portugal i Urugvaj. To znači eto nas u osam. Pobijedit ćemo ih, a onda su sljedeći Španjolci ili Hrvati i eto nas u četiri. Samo se vi smijte.”

Komentari

komentara

« Povratak