Stigla ponuda za Cristiana Ronalda vrijenda 60 milijuna eura!

FOTO:

Portugalski velikan, Cristiano Ronaldo, radi fantastičan posao u talijanskom Juventusu, ali neki mediji tvrde kako će na ljeto promijeniti klub.

Naime, poznati portal ‘Don Balon’ danas je lansirao pravu senzaciju. Prema njima Manchester United je poslao ponudu tešku 60 milijuna eura za Cristiana Ronalda! Nije nepoznato kako ‘Crveni vragovi’ žele opet vidjeti Ronalda u svojim redovima i očito sada smatraju kako se pruža odlična prilika.

Neki talijanski mediji ranije su pisali kako će Juventus morati pustiti Ronalda jer financijski više nisu toliko snažni da mogu pratiti njegovu plaću. CR ima 35 godina, ali bez obzira i dalje igra na visokom nivou pa je tako ove sezone postigao 19 golova u 17 utakmica. Sveukupno ima 84 pogotka u 106 utakmica.

CR ima ugovor s Juventusom koji traje do ljeta 2022. godine, a sve više se šuška kao bi moglo doći do senzacionalnog povratka na Old Trafford. Nešto manje se priča o prelasku u PSG koji bi bez problema mogao dati basnoslovnu plaću legendarnom Portugalcu.

Komentari

komentara

« Povratak