STIŽU NOVE VIJESTI: Grčki mediji otkrili tko je ubojica!?

FOTO: Ronald Gorsic / CROPIX

Navijač grčkog AEK-a iz Atene sinoć je izgubio život u velikoj tučnjavi s Bad Blue Boysima i navijačima Panathinaikosa koji su u bratskim odnosima s BBB.

Kako prenose naši vodeći mediji, u neredima je uhićeno više od stotinu osoba, od čega je njih oko 90 iz Hrvatske. Navijači Dinama stigli su u Atenu na utakmicu 3. pretkola Lige prvaka iako im je to gostovanje bilo zabranjeno. Pored stadiona su napali AEK-ove navijače. U bolnici je završilo desetero navijača, od čega je jedan Grk u teškom stanju i bore mu se za život.

Grčka policija navodi kako je napadač na smrtno stradalog navijača ostavio svoj DNA. Traga se za nožem koji je odbačen i sakriven kao ključnim dokazom u ubojstvu. No, prema zadnjim informacijama iz Atene, policija ima otiske ubojice i riječ je o grčkom državljaninu, prenosi Dnevnik Nove TV iz Atene.

Podsjetimo, u sinoćnoj tučnjavi su zajedno s Bad Blue Boysima sudjelovali i navijači Panathinaikosa koji gaje prijateljske odnose s Dinamovim ultrasima, a veliki su gradski rivali s navijačima AEK-a te je više navijačkih stranica prenijelo videouratke u kojima se vidi da su bili jedni od predvodnika napada.

Potvrđeno je da će se prva utakmica igrati u Zagrebu u utorak 15. kolovoza u 20 sati, što je bio i prijašnji termin uzvrata, dok se o novom terminu odgođene utakmice, u trenutku objave priošćenja još pregovaralo, ali u međuvremenu je dogovoreno da se igra u subotu 19. kolovoza.

Komentari

komentara

« Povratak