STIŽU PROMJENE: Hrvatski prvak prodaje dva braniča!

FOTO:

Prijelazni rok još nije započeo, ali mnogi hrvatski klubovi već su krenuli s raznim čišćenjem svojih svlačionica. Jedan od tih je i Dinamo, koji iduće sezone želi biti još i jači.

PRVI ODLASCI

Naravno, glavna priča iz Maksimira je svakako mladi Dani Olmo, koji bi trebao napraviti veliki transfer. On trenutno vrijedi 15 milijuna eura, ali Modri logično znaju da mogu dobiti još veći iznos od toga pa se tako spominju cifre i preko 30-ak milijuna eura.

No, Sportske novosti saznaju kako će Dinamo napustiti dvojac iz obrane. Radi se o vrlo pouzdanom izvoru, a on kaže kako će Amir Rrahmani biti prvi igrač koji će napustiti Dinamo tijekom ljetnog prijelaznog roka. Ovaj pouzdani branič trebao bi pojačati Standard iz Liegea! Izvor kaže kako je posao sređen na 90% te kako se još radi na nekim sitnim detaljima. Hrvatski prvak trebao bi dobiti oko 1,6 milijuna eura na ime odštete.

Rrahmani je stoper, ali je često znao zakrpati poziciju lijevog beka i to je radio jako dobro. No, to nije sve! Igrač Dinama više neće biti Ante Majstorović, koji čak nije nikad ni zaigrao za Modre. On je također stigao iz Splita kao Rrahmani ali je od 2016. godine bio na posudbi kao igrač Lokomotive. On bi trebao potpisati za Osijek i sigurno će im doći kao veliko pojačanje za iduću sezonu.

SJAJAN IZBOR, ZAR NE? AS OTKRIVA KAMO IDE DANI OLMO!

VATRENI PRED VELIKIM TRANSFEROM: Legendarni španjolski trener zainteresiran za Vlašića!

Komentari

komentara

« Povratak