ŠTO ĆE NAPRAVITI KOVAČ? Wolfsburg ponudio 5 milijuna eura za Franjića, pa im Dinamo odgovorio protuponudom!

FOTO:

Jučer je lansirana senzacionalna vijest kako je njemački prvoligaš Wolfsburg ozbiljno zagrizao za igrača Dinama, Bartola Franjića.

Domaći mediji su se raspisali kako je Niko Kovač odlučio prema Maksimiru poslati ponudu tešku pet milijuna eura, ali je dobio odbijanac. Točnije rečeno, nije dobio baš pravi odbijanac nego je Dinamo odgovorio protuponudom!

Naime, aktualni hrvatski prvak za svog igrača traži osam milijuna eura! Sportske novosti pak danas pišu kako je Franjić navodno sve dogovorio s Bundesligašem te kako sada preostaje dogovor između klubova koji bi trebao doći u narednim danima.

Wolfsburg je nedavno Leipzigu prodao važnog igrača, centralnog veznog Xavera Sclägera za 12 milijuna eura, Niko Kovač je zato krenuo u akciju i “pikirao” Franjića, koji je, doduše, najmanje utakmica u svojoj seniorskoj karijeri odigrao baš na poziciji u veznom redu.

Puno je više igrao stopera ili čak lijevog beka. No, znaju mnogi da je Franjić originalno upravo zadnjih vezni i vide ga na toj poziciji u budućnosti.

FABRIZIO ROMANO JAVLJA: JOSIP JURANOVIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak