ŠTO MU JE TO TREBALO? Ovo je „ljepotan“ koji je ponizio našeg Vatrenog u prijenosu uživo!

FOTO:

Pravi skandal izbio je sinoć na nizozemskoj televiziji kada je tamošnji sportski komentator odlučio vrijeđati Domagoja Vidu na temelju fizičkih osobina?! 62-godišnji novinar Sierd de Vos upotrijebio je odvratan riječnik prema našeg stoperu Vatrenih na utakmici Lige prvaka između Bešiktaša i Ajaxa.

“Vida je toliko ružan da ne bi trebao igrati u ovome terminu, ipak i djeca gledaju TV u ovo doba. Bešiktaš zbog toga mora tražiti specijalnu dozvolu kako bi Vida zaigrao večeras.” – govorio je u javnom eteru iznimno neprofesionalni sportski djelatnik.

U Nizozemskoj je poznat po svom jedinstvenom, tj. drskom i originalnom stilu komentiranja, a ako taj isti uključuje ovakvo što, onda više ne zaslužuje biti u komentatorskoj kabini s mikrofonom i slušalicama. A iste je nosio radeći za RTL, Canal+, Sport1, TROS i tako dalje, piše portal 24 sata.

Nije omiljen niti u svojoj domovini Nizozemskoj, novinar Johan Dreksen je nazvao njegov stil komentiranja ponižavajućim, te mu nije jasno “kako može napričati toliko gluposti u roku od 20 minuta”.

Komentari

komentara

« Povratak