STVARA SE JAKI HAJDUK: Dolazi aktualni hrvatski reprezentativac!?

FOTO:

Hajduk Split je posljednji put bio prvak davne 2005. godine, a posljednji put su uzeli trofej prije čak osam godina. Je li vrijeme da se zaustavi ova nevjerojatna trofejna suša?

Početkom godine Splićani su u svoje redove doveli Lovru Kalinića i Marka Livaju, dvojac koji je itekako reprezentativni kalibar. Na kraju su upravo na krilima ovog dvojca došli do mjesta koje vodi u Europu, pa se sada navijači nadaju kako će oni biti ovdje i sljedeće sezone.

A SN su danas lansirale pravu senzaciju. Naime, navijači Hajduka sanjaju dolazak Šime Vrsaljka! Zadarski Šime glavna je tema navijačkih krugova, pristaše Bijeli sanjaju dolazak reprezentativca Hrvatske na desnom beku.

No, ta operacija itekako je zahtjevna. Prvo, jer Vrsaljko ima još godinu ugovora s Atleticom po kojemu prima 1,5 milijuna eura, a drugo što je nesporna činjenica da Hajduk mora ostvariti jednu višemilijunsku prodaju kako bi uprihodio sredstva za igrače-kapitalce poput Vrsaljka.

Jasno, prije toga mora riješiti i status Kalinića, te primarno Livaje, kojemu navijači kontinuirano šalju poruke “ostani”. Od glasačkih listića i TV emisija do društvenih mreža, gdje god se okrenete svjedočite svojevrsnom pokretu s naslovom “Livaja ostani”. Ali, imaju navijači pravo još više sanjati jer kada Hajduku već treba desni bek, što ne bi tifosi poželjeli jednog klasnog kao što je Zadranin Šime Vrsaljko…

Komentari

komentara

« Povratak