STVARNO JE PAPUČA: Pogledajte što je Icardi napravio kada je vidio s kim se Wanda ljubi

FOTO:

Argentinski nogometaš Mauro Icardi i Wada Nara vjerojatno su najzanimljiviji nogometni par u posljednjih desetak godina. No, ne pamtimo ih po dobrom.

Icardi je otišao iz PSG-a prema Galatasarayu gdje je potpisao jednogodišnju posudbu, ali zasad je upisao svega dva nastupa bez učinka. Naravno, nestašnog Maura opet stišću privatni problemi i u glavnoj ulozi je opet upravo Wanda Nara.

Corriere dello Sport piše da je Galatasaray već sada nezadovoljan Icardijem. Prošlog mjeseca Nara je objavila da se razvode, a kasnije je viđena da se ljubi s reperom L-Ganteom u jednom videu. Icardi je to doznao i odmah je iz Turske odletio za Argentinu kako bi je ponovno osvojio, no ondje ga je dočekalo osiguranje pa nije mogao do Wande.

“Icardi je odmah nazvao Wandu i zamolio je da se vrati u Tursku i prekine ovu medijsku farsu. On više ne zna što bi sa sobom. Ljutit je i tužan istovremeno”, objasnio je Juan Etchegoyen na Mitre Live te dodao: “Galatasaray nije zadovoljan njime. Riskira završetak karijere prije nego što se očekivalo.”

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak