Talijanski prvoligaš želi Kneževića! Dinamo ne pušta ispod 10 milijuna eura!

FOTO: Getty

Bojan Knežević će za dva tjedna napuniti 20 godina, a već sad stižu ozbiljni upiti. Mladog Kneževića želi talijanski prvoligaš Fiorentina!

Interes za Kneževića je ogroman

Već prošlo ljeto, tijekom Europskog prvenstva u19, pisalo se kako je Ancelotti pohvalio mladog veznjaka i kako u njemu vidi budućeg velikana u nogometu. Bojan Knežević je odličnim igrama u jesenskom dijelu sezone još jednom privukao pozornost na sebe.

Zanimanje je sada pokazala Fiorentina. Sky Italia u današnjim vijestima piše kako novac neće biti problem, jer Viole očekuju veliku odštetu za Kalinića. Naime, naš napadač se nalazi na radaru Tianjin Quanjiana kojeg vodi legendarni stoper Fabio Cannavaro.

Prema poznatom transfermarktu Knežević trenutno vrijedi 850 tisuća eura, ali njegova cijena je sigurno puno veća. Navodno bi Fiorentina ponudila oko 5 milijuna eura, ali nešto se pita i Dinamo. U zagrebačkim kuloarima spominje se kako cijena mora ići iznad 10 milijuna eura ako žele pregovarati s mladićem.

Bojan je ove sezone upisao 20 nastupa u modrom dresu. Veliku minutažu imao je u Ligi prvaka gdje je u tri nastupa na terenu proveo 267 minuta.

Komentari

komentara

« Povratak