TO SE VIŠE NE SMIJE PONOVITI: Evo tko je kritizirao Livajin “zalet” kod penala…

FOTO:

Hrvatska je nakon penala pobijedila Japan u osmini finala Svjetskog prvenstva te se plasirala u četvrtfinale, gdje će igrati protiv boljeg iz utakmice Južna Koreja – Brazil.

Prvi su jedanaesterac izveli su Japanci, Minamino je pucao, Dominik Livaković je skinuo. Vlašić je bio siguran. Hrvatska je povela. Mitoma puca, Livaković opet brani! Brozović? Mirno po sredini. Asano je prvi Japanac koji je pogodio gol. Livaja je prvi Hrvat koji je promašio udarac. Pogodio je stativu. No, nema straha jer je na golu Livaković.

Među navijačima se žestoko komentira Livajin udarac s bijele točke. Naime, zvijezda Hajduka ima jako kratak zalet, a večeras ga je vratar Japana bez problema pročitao. Jedan od onih koji su kritizirali Livaju je poznati trener Marko Lozo:

“Kako je Livaja izveo penal? Ima svoj stil, ne sviđa mi se kako se zaletava. U HNL-u pogada i promaši panenku. Inače je efikasan, ali danas nije bio. Ne treba previše o tome pričati. Bih li dopustio svom igraču da puca penal panenkom? Ne bih se u to miješao, ali mora preuzeti odgovornost za to što radi”, rekao je Lozo pa nastavio o izmjenama.

“Možda bih uveo Pašalića umjesto Kovačića, a na bok bih stavio Majera i Vlašića. Gol smo danas mogli zabiti iz druge lopte i ulaskom iz drugog plana, a Pašalić je u tome najbolji, dok Majer može dati dobru loptu. No i ovo što je napravio Dalić nije ništa čudno, to je standard na prvenstvu”, rekao je Lozo.

Komentari

komentara

« Povratak