TO SE ZOVE NAJAVA: Tudor presicu prije derbija posvetio tome kako ljudi prate Hajduk

FOTO:

U nedjelju od 21:05 Dinamo i Hajduk igraju derbi 34. kola HNL-a, a utakmicu je putem konferencije preko Zooma najavio trener Hajduka Igor Tudor.

Povratak Zorana Mamića na klupu Dinama? “Nemam komentara na to.” Hajduk ne igra dobro, na čemu temeljite optimizam?

“Igra je nešto jako široko, dalo bi se napraviti među deset ekipa u ligi jedno dobro istraživanje o tome tko igra dobro, a tko ne. Momčad je stalno između 110 i 115 pretrčanih kilometara po susretu. Postoje i druge stavke o kojima se ne priča dovoljno, ali događa se da je jedan igrač u jednom trenutku jedan, a u drugom drugi. Kod ekipa poput Milana i Juventusa se to ne odrazi jako na ekipu, ali kod nas se to jače osjeti. Ako tome dodamo i medijsko praćenje Hajduka, kad igrači četiri ili pet puta dnevno imaju nove informacije o Hajduku i ako su te informacije uvijek negativne, onda postoje problemi.”

Je li to kritika novinarima ili PR službi Hajduka? “Nije to kritika, po čemu je to kritika? Ja sam samo objasnio kako funkcionira Hajduk i pritisak medija na igrače te na njihovu sposobnost da se nose s time.”

Kakav Dinamo očekujete? “Ova promjena na klupi Dinama će sigurno biti neka vrsta pozitivnog šoka, ne znam što će njihov trener igrati, mogu samo pretpostaviti. Dosad su igrali s puno mladih, sumnjam da će to sada biti tako, oni će ići maksimalno, kako i treba. Mi ćemo dati sve od sebe da budemo što je bolji mogući i da odigramo jednu dobru utakmicu.”

JE LI OVO ŠALA? Mandžukića zove klub iz HNL-a!

Komentari

komentara

« Povratak