TONĆI KUKOČ OBJASNIO: “Puštanje tog igrača jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina…”

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split poznat je po lošim procjenama u posljednjih nekoliko godina, a sada je aktualna još jedna očajna procjena.

Naime, Splićani su ovog ljeta u Varaždin pustili 23-godišnjeg Tonija Teklića. Ovaj mladi ofenzivac je ove sezone srušio Rijeku, a potom dva puta matirao Lokomotivu da bi jučer došao do četvrtog gola  sezoni. Bilo je to protiv Istre. Na puštanje Teklića u Varaždin osvrnuo se Tonći Kukoč:

“Puštanje Teklića je jedna od najvećih Hajdukovih gluposti zadnjih godina. Zadnjih nekoliko godina u Hajduk su dolazili igrači koji nisu imali kvalitetu da nose bijeli dres, bilo je i onih koji su lijepili pršut na čelo, pa ih je klub trpio, davao im šansu za šansom, zar je moguće onda da nismo mogli istrpiti našega igrača, iz omladinskoga pogona, Teklića?

Bar posudba, pa povratak u klub, a ne da ga se pusti i raskine ugovor sa njim. Edouk potpisao ugovor 2019, i u 3 godine odigrao 36 utakmica, uzeo Hajduku više od 1.5 miliona eura. Što je doprinio Hajduku? Ništa, više su žene koje čiste, peru i kuhaju doprinile za klub. I nažalost on je jedan od mnogih.

Nitko ne može sa sigurnošću reći da će klub zaraditi na mladom igraču, ali Teklić je sigurno taj za kojega se isplati riskirati sve. U Varaždinu trljaju ruke i zahvaljuju se mindagasu ili kako se već zove”, napisao je Kukoč.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak