TRANSFERMARKT: Hrvatskim reprezentativcima opada cijena, skupocijeni veznjak izgubio 12 milijuna eura na vrijednosti!

FOTO:

Epidemija koronavirusa ozbiljno je uzdrmala nogometno tržište, pokazuju to zadnji podaci svjetski poznatog Transfermarkta. Na toj stranici se preko noći dogodio veliki pad vrijednosti najskupljih nogometnih zvijezda, procjenjuje se gubitak od golemih 9,2 milijardi eura!

Dakle, sudeći prema zadnjim događanjima čeka nas ljetni prijelazni rok koji će biti neusporedivo financijski skromniji u odnosu na prošlogodišnji. Sada će biti prava rijetkost transferi od 80 ili 100 milijuna eura, klubovi prvo moraju konsolidirati svoje poslovanje i izbjeći ono najgore, bankrot. Što se tiče hrvatskih igrača, Vatreni su također doživjeli znatan pad na Transfermarktu, najviše je stradao veznjak Marcelo Brozović.

Najskuplji hrvatski igrač u ovom trenutku je izgubio čak 12 milijuna eura na svojoj vrijednosti, sada mu je cijena 48 milijuna eura. Iza njega dolazi još jedan veznjak Mateo Kovačić, vrijednost Chelseajevog igrača je pala za 9 milijuna eura i sada košta 36 milijuna eura. Prvi napadač Kockastih Andrej Kramarić je jeftiniji za 7,5 milijuna eura i sada mu je cijena okruglih 30 milijuna eura.

Ante Rebić se nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića počeo dizati u formi no uslijed krize izgubio je 6 milijuna eura, sada vrijedi 24 milijuna. Stoper Duje Ćaleta-Car i Ivan Rakitić su izgubili po 5 milijuna eura, poznati portal ih cijeni na 20 milijuna eura. Na kraju slijede: Ivan Perišić (17,5 milijuna eura, izgubio je 4,5 milijuna) Bayern očekuje da će njegovu cijenu sniziti na 15 milijuna, ista cifra piše pokraj imena CSKA-ovog Nikole Vlašića.

Za kraj, Mario Pašalić te Dejan Lovren vrijede po 16 milijuna eura umjesto dosadašnjih 20 milijuna.

WANDA NARA SVE ZEZNULA: PSG OTPISAO ICARDIJA, A ŽENA MU VEĆ PRONAŠLA NOVI KLUB!

Mirta Šurjak pozirala s maskom, ali svi su primijetili nešto drugo

 

Komentari

komentara

« Povratak