TRANSFERMARKT LANSIRAO SENZACIJU: Legendarni Španjolac dolazi u Hajduk!?

FOTO:

Transfermarkt je jako ugledna nogometna stranica iz Njemačke koja se bavi praćenjem događanja na nogometnom tržištu. Mnogi redovito idu na nju kako bi pogledati vrijednosti igrača, a od nedavno su ubacili veliku novosti.

Naime, uz profile nogometaša već neko vrijeme objavljuje i postotke vjerojatnosti glede toga koji će klub biti njihova buduća destinacija. Zvuči nevjerojatno, ali danas je Transfermarkt objavio kako je blizu Hajduka legendarni španjolski vratar David de Gea!

Iskusni španjolski golman trenutno je slobodan igrač nakon što se razišao s Manchester Unitedom. Spominjala se mogućnost pridruživanja Marcelu Brozoviću u saudijskom Al Nassru, ali Transfermarkt smatra kako Saudijci i Hajduk imaju jednake šanse. Oba kluba izjednačenu su na cifri od 42 posto.

De Gea je nedavno napustio Manchester United nakon dugih 12 godina. Do isteka svog ugovora bio je najplaćeniji igrač ekipe s primanjima od 440 tisuća funti tjedno, ali dugo se govori kako Erik ten Hag na golu želi nekoga tko je bolji u igri nogom.

Bez obzira na to, De Gea je bio spreman ostati i prije nekoliko mjeseci postigao je usmeni dogovor s klubom oko smanjenja plaće i produljenja ugovora. Španjolac je bio zadovoljan dogovorom jer je želio ostati u klubu i o tome je čak obavijestio suigrače, ali kada je ovih dana stiglo vrijeme da se dogovor potvrdi potpisom, uslijedio je šok.

De Gea je potpisao svoje primjerke novog ugovora, ali klub nije napravio isto i tako je ipak postao slobodan igrač. De Gea ima 545 nastupa za United u 12 godina i bio je prvi golman ekipe u posljednjoj šampionskoj sezoni, 2012./2013. pod vodstvom Sir Alexa Fergusona.

Komentari

komentara

« Povratak